NOTÍCIA

Uriach analitza tots els seus envasos amb criteris de sostenibilitat

Uriach és una empresa de salut i benestar amb més de 185 anys d’història enfocada en el Natural Consumer Healthcare, productes naturals basats en ciència i innovació sòlides.

El nostre equip d’ecodisseny està treballant amb Uriach en un projecte de packaging sostenible. D’una banda, s’ha elaborat un diagnòstic de tots els seus envasos primaris i secundaris amb focus a l’origen i fi de vida i, d’altra banda, s’està creant conjuntament una guia per ecodissenyar tot el seu sistema d’envasat i ser utilitzada en el procés de disseny d’envasos de totes les marques d’Uriach.Per poder dissenyar la guia, el projecte es desenvolupa a través d’una metodologia d’ecodisseny basada en tallers i dinàmiques que permeten fer preguntes, conèixer i entendre les necessitats de l’empresa, crear un ambient de proximitat i, al mateix temps, que l’equip d’Uriach se senti involucrat plenament en el seu projecte i la seva aposta per la sostenibilitat.

Amb aquestes accions, es pretén definir una estratègia que posicioni i marqui la ruta d’Uriach per a convertir-se en un líder d’envasos sostenibles alineat amb els principis de l’economia circular. I contribuir, conjuntament, a tenir no només un impacte positiu en la salut de les persones, sinó també en el planeta.