NOTÍCIA

Inèdit col·laborarà amb CircularTec per impulsar l’economia circular, l’ecodisseny i la descarbonització al nord de Xile

Inèdit és el nou soci estratègic internacional del Centre Tecnològic d’Economia Circular (CircularTec), una corporació sense ànim de lucre que té com a missió impulsar la recerca, desenvolupament i innovació col·laborativa basada en el model d’economia circular per generar valor econòmic, social i ambiental en la macrozona nord de Xile. En el marc de l’acord de col·laboració, inèdit donarà suport en els projectes de CircularTec que fomentin la sostenibilitat, l’economia circular, la gestió sostenible dels recursos i la mitigació i adaptació al canvi climàtic.

«Per a inèdit, formalitzar aquest acord de col·laboració amb CircularTec és una gran oportunitat per seguir generant impacte positiu en aliança amb una de les organitzacions líders en economia circular a Amèrica Llatina», afirma Jordi Oliver, director executiu d’inèdit.

D’altra banda, Andreé Henríquez, director executiu de CircularTec, destaca la importància d’aquesta iniciativa, afirmant que «inèdit és una institució líder a nivell global en matèria d’economia circular i desenvolupament sostenible, i estem molt orgullosos d’haver signat aquest conveni de col·laboració que ens permetrà desenvolupar projectes conjunts, tant a Xile com a l’estranger, amb transferència metodològica i bones pràctiques en matèria d’economia circular, i que ens permetrà avançar també en el posicionament d’aquest nou model de producció i consum. Dins de CircularTec sempre hem plantejat una relació horitzontal amb cadascuna de les institucions amb les quals treballem i esperem que aquest pas sigui un més en el que representa el nostre posicionament internacional en matèria d’economia circular».

Moment de la signatura virtual entre CircularTec i inèdit. Font: CircularTec

Així, inèdit col·laborarà en la identificació d’oportunitats de projectes i aportarà solucions i serveis a CircularTec que puguin ser del seu interès, i posarà a la seva disposició professionals i contactes clau que els puguin ser útils. També treballarà amb CircularTec en la realització de projectes relacionats amb l’economia circular, l’ecodisseny i la descarbonització, i oferirà formació específica sobre algun tema d’interès per al públic objectiu de CircularTec en el qual inèdit tingui experiència.