NOTÍCIA

Spain Film Commission presenta al Festival de Màlaga un estudi sobre la sostenibilitat en el sector audiovisual

Professionals i agents claus de tota la cadena de valor de l’audiovisual van participar en la sessió “Situació actual de les iniciatives de sostenibilitat en el sector audiovisual a Espanya i Europa” en el marc del Festival de Màlaga 2023 on es van conèixer les claus i conclusions d’un estudi elaborat per la Spain Film Commission, REDCAU i CENER, el qual va identificar les iniciatives, les millors pràctiques i les àrees on hi ha més oportunitats de millora en l’àmbit de la sostenibilitat.

Per a l’elaboració de l’estudi s’ha comptat amb més de 55 agents públics i privats que han ajudat a constituir la base per a una estratègia de sostenibilitat de la indústria audiovisual espanyola.

Entre els participants hi ha: l’Institut de la Cinematografia i les Arts Audiovisuals, Radiotelevisió Espanyola; plataformes com Netflix, HBO, Atresmedia, Amazon Prevalgui i Movistar+; associacions professionals i empresarials del sector com APPA, Alia, profilm, l’Associació de Productores Publicitàries d’Espanya; empreses productores i de service a la producció com Secuoya, Bruna Films, AV2 Mitjana Films, Fresc Films i Mediapro; agències certificadores com Bureau Veritas, Aenor i TÜV; empreses de serveis de ecomanagement com Mrs. Greenfilm, Creast, K is for knowledge, Bilibib, inèdit, Green Globe Sostenibilidad, Grunver Sostenibilidad i esdeveniments cinematogràfics com el Festival de Màlaga, Premis Goya, Festival de Sant Sebastià i Another Way Film Festival.

Notícia completa a Audiovisual451 i PRODU.

Si vols recuperar la taula rodona, aquí està👇

Des de inèdit volem ajudar a promoure la dinamització del sector, incloent-hi proveïdors, associacions i administració, i unir forces per a la reducció progressiva i contínua de l’impacte ambiental de la indústria audiovisual. T’agradaria saber de quina manera hem treballat amb el sector audiovisual?

🕵🏼 Una pista 🕵🏼